Kacsák dekoráció, esküvői ajándékok, díszek, dekorációk otthoni kiegészítők nappali bejárat puha bútorok

Kacsák dekoráció, esküvői ajándékok, díszek, dekorációk otthoni kiegészítők nappali bejárat puha bútorok

Kacsák dekoráció, esküvői ajándékok, díszek, dekorációk otthoni kiegészítők nappali bejárat puha bútorok

Ft28 857

Termékleírás

  • Megjelenés: Állat

  • Csomag Súlya: 3.5kg (7.72lb.)
  • Csomag Méret: 6cm x 6cm x 5cm (2.36in x 2.36in x 1.97in)
  • Készülék Típus: darab

Európai lelkipásztori modern minimalista tiszta fehér fa asztal, a Tajvani félköríves bejárat asztalon Telefon táblázat oltár ¥ 360.00 Egyszerű koreai fehér kerti bútorok szekrény 2 Doo Doo kabinet két lelkipásztori ágy mellett, telefon Zhuojiao több lelkipásztori Akciós ¥ 338.00 Filé koreai vidék minimalista fehér dohányzóasztal kis dohányzóasztal kávézó asztal dohányzóasztal egy méter Európai Akciós ¥ 235.00 tömörfa Szekrény Bejárat Continental Kabineti bútor koreai kert fehér tálaló Étterem szekrények szekrények Akciós ¥ 488.00 Többfunkciós hordozható kosár a kosár, tele a fa lehet tenni a sört, bort, hordozható Tároló kosár kosár törmelék kosár ¥ 72.00 Modern dekorációs festés, dekorációs festmény, a nappali bejáratánál keret nélküli festmény dekorációs festmény falfestmény falon festmény, absztrakt festmények ¥ 55.00 Beltéri, mind kültéri fa fa pergolák, pergolák kettős létra, állvány, fehér / elsődleges cipő állványok ¥ 39.00 zakka élelmiszerbolt retro fa rácsos 2 dupla rács tároló doboz, polc, szekrény, tároló állvány ¥ 40.00

Vevőnek el kell olvasni

Bútorok a nagy különleges áru, szállítás, szállítás, annyira más, mint a közönséges áru, vásárló barátaid, figyelmesen olvassa el az alábbi, köszönöm!

1, a Vásárlók kell olvasni: Kedves barátaim, a vásárlás előtt baba kérjük időt arra, hogy figyelmesen olvassa el A top bár navigáció "Vevők olvassa el" fázis előtt a tranzakció megállapodás, attól az időponttól kezdve, amikor a baba fényképezte fizetés, mindketten vevőnek el kell olvasni a releváns tartalom.

2. Szállítási idő: Mivel a fizetési megbízás lépett hatályba, miután a parancsokat csak akkor lép érvénybe, ha a helyszínen a szállítási 1-7 munkanap logisztikai pont, ha nincs raktáron, az ügyfélszolgálat munkatársai megerősíti a szállítási idő megszerzése Után megerősíti a megrendelést elfogadja harisnya színpadon. Egy stand-állomány sem intézkedik a szállítmány.

3, a közlekedés: a Bútorok közé tartozik, hogy a nagy értékű termékek, amellett, hogy Jiangsu, Zhejiang, meg lehet kifejezni, más területeken a szakmai logisztikai elosztó, logisztikai cégek igénylik a vásárlók, hogy az átadási pontra történő szállítás esetén. Az együttműködés Jiaji logisztika, logisztikai világ Arima logisztikai, pro választás, a logisztikai hálózat a legközelebbi pont; ha nincs törvény, hogy küldjön átadása zöld logisztika ó; A szülés után az áruk, hogy kérem, a közvetlen, mind a Logisztikai Cég, Szállítási Információk, majd erősítse meg a szállítási számít.

4, az érkezési idő: Minden város, közel, távol, az érkezési idő, nem ugyanaz, általában 5-15 nappal a szülés után érkezés miatt a logisztikai cég, hogy egy harmadik fél, nem tudjuk irányítani, néha azért, mert az időjárás vagy a közúti viszonyok vagy egyéb ok miatt késve érkezik meg időben, hogy kialakult ez a probléma, mi mindent megteszünk, hogy kommunikálni, majd kövesse a logisztikai, hanem kérem, a vevő, sok a megértés.

5, Szállítás: az Összes áru, kivéve a postaköltséget (kivéve a szállítási termékek), a Nemzetközi ár 1.0 yuan a képviselő a jelentését árufuvarozás, logisztikai költségek általában, hogy a kifizetést általában a teherszállítás által köbméter vagy súly, a különböző áruk a különböző városok különböző költség logisztikai vállalatok különböző, a vásárlás előtt az ügyfélnek kell alapul, az árut attól függően, hogy a terület a logisztikai költségeket, hogy egy viszonylag pontos becslés, a becsült szállítási Általában lehetséges, hogy fel-le 10% -15% az úszó, ha egy Másik újra a felesleges, feltételezzük, pro, ne aggódj Ó logisztikai lesz túlterhelt.

6. Emlékeztető: Mert a terméket állítanak elő, majd az alsó junction kézikönyv, nehéz teljesen elkerülni a kisebb hibák; száz százalék, hogy tökéletes ember, mint, mint, mint, hogy egy nagyító, hogy megtalálja az alsó sarokban, a betegségek, javasoljuk, hogy válassza ki, hogy a helyi boltba vásárolni bútorok nagy változás, vissza, bajban van, kérjük, fontolja meg alaposan, mielőtt; elkötelezettségünket az abszolút értéke termékek, gyár közvetlen; nem törvény, hanem egy pár száz dollárért lehet kapni pár ezer vagy akár millió áruk ó ~ egy Másik termék a kézi mérés, uralkodó húzza a szűk vagy laza néhány lehetnek hibák. Ehhez nagyon pontos méretek, győződjön meg róla beszélni, mielőtt ellenőrizzük, óh, nem!

Használati utasítás:

1, Napi karbantartás, használjon tiszta, puha ruhával törölje át a felületet por pályán, kerülje a nehéz tárgyat, törölje le felületeket, illetve üveg.

2, nem hely, közel a tűzhöz, forrás -, hő-vagy közvetlen napfénynek, hogy elkerüljük a hosszú távú nedvességet. Ne hagyja, hogy a közvetlen hő egy pohár, vagy vizet öntsünk rá, a bútorok, ó, ó, a kényes bútorok túlterheltek. Ha Wan véletlenül kárt, használjon alkoholt enyhén javított. Külön is fel velünk a kapcsolatot oh ~

3, mozgatni, bútorok, vedd le a földre, hogy mozog, elkerülni, hogy a padló, a bútorok nagy kár.

Szállítási problémák: Akkor is megtagadhatja, továbbá, hogy fényképezett minket: pro előtt a futár átvételi szembe kell ellenőrizni a csomag csomagolási, illetve az áruk, illetve kis darab viselkedés, ha sérült, kérjük, lépjen kapcsolatba az eladóval, aztán megbeszélhetjük, hogyan kell megoldani erősítse meg tárgyalásos fizetés. Például a futár nem először ellenőrizze, hogy majd jelentkezzen, akkor írja alá a fent után, egy, a kéz előtt, a futár a felszíni vizsgálat, a futár, személyesen is tanúskodik.

Címkék: bútorok, Olcsó bútorok, Kacsák dekoráció, esküvői ajándékok, díszek, dekorációk otthoni kiegészítők nappali bejárat puha bútorok

Vélemények

Értékelés